Telerik Academy

SAP наградиха победителите от 5-ти кръг на конкурса по програмиране

От: User Not Found | 28 юни 2012

Георги Ангелов и Станислав Гатев за втори път са победители в състезание от турнира по програмиране на PC Magazine и Телерик.

Отборът се представи отлично на петия задочен кръг от конкурса, като младежите се справиха с реализирането на алгоритъма и потребителския интерфейс за играта „Пукане на балони“. Задачата, любезно предоставена от екипа на SAP, изискваше от състезателите да реализират интерфейса, да визуализират ходовете в играта и да изведат крайния резултат. Участниците трябваше да се справят с още едно изпитание – да създадат възможност играчът да бъде компютър или човек.

Георги и Станислав отговориха на всички поставени критерии за коректност, ползваемост, дизайн и функционални решения, което заслужено им отреди първото място. Георги Ангелов, като представител на отбора, получи награда – безжичен рутер Linksys E1200, връчена му лично от Димитър Димитров (Vice President, Technology & Innovation Platform в SAP Labs Bulgaria).


Димитър Димитров връчва наградата на победителя от петия задочен кръг на турнира по програмиране PC Magazine и Telerik - Георги Ангелов

По традиция победителите получиха .NET ninja тениски и специални сертификати от Академията на Телерик.


Победителят Георги Ангелов заедно със Светлин Наков ръководител на Telerik Academy

До края на последния – шести задочен кръг от турнира остават броени часове. Победителите ще бъдат обявени следващата седмица, заедно с имената на финалистите, които ще се състезават за големите награди (таблет, телефон и др.) от конкурса на присъствено състезание в София през юли.