Telerik Academy

Тони Ганчев откри скритото съкровище в конкурса на PC Magazine и Телерик

От: User Not Found | 11 юни 2012

Почетното първо място в четвъртото задочно състезание от турнира по програмиране на  PC Magazine и Telerik зае Тони Ганчев от София. Състезателят разкри местонахождението на скритото съкровище от кръга на ТехноЛогика и си тръгна с много специални подаръци и сертификат от конкурса.

Награждаването този път се състоя в офиса на ТехноЛогика, където лично президента на Технологика г-н Огнян Траянов връчи наградата на Тони с пожелание за много професионални успехи и късмет в следващите кръгове от турнира.

СÑŠстезание по програмиране на PC Magazine и Telerik Academy - награждаване 4ти кръг

Г-н Траянов, президент на ТехноЛогика връчва специалната награда на първенеца от състезанието PC Magazine и Телерик – Тони Ганчев

На второ и трето място се наредиха съответно Димитър Иванов и екипа на Марио Стоилов и Ивайло Кирилов, които също предствиха оригинални решения на задачата.

 Всички участници в четвърти кръг се бяха постарали повече за приложната, отколкото за алгоритмичната част на своите решения. Въпреки това целта на турнира е да оцени комбинацията от двете, да покажат своите приложни умения, но също така да засвидетелстват и алгоритмичните знания.

Ако искате да се включите в надпреварата и да се борите за място в официалния присъствен турнир, който ще се проведе през юли 2012 г., все още можете да решите задачата от шестия задочен кръг и да създадете собствена система за разпознаване на символи.