Telerik Academy

Интернет маркетинг с нулев бюджет

От: User Not Found | 27 април 2012

Академията на Телерик е медиен партньор на специализирания семинар за създаване на успешни кампании с нулев бюджет за реклама - „Интернет маркетинг с нулев бюджет“

zero-marketing

Четвъртото издание на събитието ще се проведе на 7 юни 2012 година в Интер Експо Център, София, а лектори са: Борил Богоев (Управител на Webface Consult), Иво Илиев (мениджмънт на маркетингови кампании в Интернет), Юлиян Бориславов (Управител на ICN.Bg), Огнян Младенов (Собственик на Агенция SEOM) и Александър Ненов (Управител на Реноватор ООД).

Петте теми на семинара ще представят част от основните и най-важни елементи на всяка успешна онлайн кампания, като всеки от тях може да бъде реализиран с минимални средства и от хора, които не са специалисти в областта.

„Интернет маркетинг с нулев бюджет“ 4 ще стартира с темата “Тайната книга на Маите: Вербални и невербални техники на модерните Маи за въздействие и контрол на ума”. Това е една презентация на Борил Богоев с вплетени стихове, истинска история от Мексико и илюстриране на ключови техники от копирайтинга и вербалния контрол.

Втората лекция на семинара ще бъде “Идеи за безплатен link building - Няколко интересни метода за осигуряване на качествени връзки към вашия сайт без да платите и стотинка”. Тук Огнян Младенов ще разкрие някои от най-важните неща за SEO оптимизацията за търсачки.

След него Иво Илиев ще представи: “Предизвикателства в Ерата на вниманието: Как социалните медии промениха комуникацията и бизнесът? Защо и как да бъдем част от новата "Икономика на харесването"(likeonomy)?”

Финалът е за вирусните кампании в Интернет и Александър Ненов, но преди това е темата: “ДДС - Добрата Добавена Стойност! Или как да реализираме приход, създавайки добри партньорски отношения”.

Четвъртото издание на семинар „Интернет маркетинг с нулев бюджет“ разкрива част от безкрайните възможности за реализиране на онлайн маркетинг кампании.

За повече информация и регистрация, моля, посетете сайта на събитието - www.zero-marketing.com

Организатор на събитието е фирма Web and Events Ltd.

Етикети: DNewsInitiatives, homepage-news