Telerik Academy

Награждаване на победителите от първи кръг на конкурса на PC Magazine и Telerik

От: User Not Found | 21 февруари 2012

На 21.02.2012 се състоя официално награждаване на победителите от първия кръг в конкурса по програмиране PC Magazine и Telerik.

Отборът на Антон Богданов и Станислава Богданова, възпитаници на Софтуерната академия на Телерик, спечелиха убедително първия задочен етап от конкурса. На церемонията присъстваха Тервел Няголов, главен редактор на PC Magazine Bulgaria, Ивелина Димитрова, маркетинг мениджър на Most Computers и Светлин Наков, Мениджър Техническо обучение в Telerik.

PC Magazine and Telerik Programming Contest

Светлин Наков - ръководител технологическо обучение на Телерик, Антон Богданов и Станислава Богданова - победителите в първи кръг, Тервел Няголов - главен редактор на PC Magazine и Ивелина Димитрова, маркетинг мениджър на Most Computers.

Победителите получиха сертификати и специални подаръци от организаторите – Телерик. Голямата награда - дънна платка Gigabyte X79 UD5, им бе връчена от Ивелина Димитрова от Most Computers, която поздрави победителите и им пожела успех в следващите кръгове.

Programming Contest PC Magazine and Telerik - Certificate Ceremony

Антон Богданов получава грамота за отборното първо място в 1-ви кръг на конкурса по програмиране на PC Magazine и Telerik. Връчена от Светлин Наков.

Вече са известни задачите от втория и третия задочен етап от турнира. Участниците са изправени пред две изключително интересни предизвикателства: откриване на таен код в Библията, както и създаването на система за обмен на файлове с висока степен на сигурност. Желаещите да вземат участие имат възможност да разработят текущата задача до 20 март 2012 г., за да се включат в конкурса.

Условието на задачата и изискванията за участие можете да видите от официалната страница на конкурса.