Telerik Academy

Сподели тази страница

Актуални курсове

Разгледайте най-актуалното от протичащите в момента обучения в Академията на Телерик. Вижте снимки от награждаването със сертификати на шампионите от отделните курсове и се информирайте за старта на нови обучения.


Започна втора част на курса по бизнес умения с Академията на PwC

by User Not Found | ное 30, 2015

Вторият модул на курса по бизнес умения за софтуерни инженери в партньорство с Академията на PwC започна през ноември. В него участват близо 130 курсисти от „Софтуерната академия на Телерик“.

Telerik_Academy

Темата на втори модул е „Основни бизнес умения и знания“ и включва развиване на финансови умения, управление на проекти със SCRUM и бизнес ефективност. Курсистите ще работят и в екип по практически бизнес казус. Всички, защитили успешно казуса си, ще получат сертификати.

Обучението по бизнес умения започна през юни 2015 г. и ще продължи до февруари 2016 г. То е отговор на нуждата от ИТ специалисти, които имат както добри технологични познания, така и базови познания по бизнес стратегия и финанси. Курсът е поредната инвестиция на Telerik в подготовката на софтуерни инженери с практически умения, които помагат на ИТ бизнеса в България да се развива. 

Обучението е достъпно само за курсистите, обучаващи се присъствено в „Софтуерната академия на Телерик“.