Telerik Academy

Сподели тази страница

Актуални курсове

Разгледайте най-актуалното от протичащите в момента обучения в Академията на Телерик. Вижте снимки от награждаването със сертификати на шампионите от отделните курсове и се информирайте за старта на нови обучения.


220 курсисти преминаха успешно изпита по „C# - част 2”

by User Not Found | сеп 18, 2013

Обучението по C#, с което започва всяко издание на Софтуерната академия на Телерик, приключи за приетите през пролетта курсисти и онлайн участниците в него. Двеста и двайсет от тях  преминаха успешно изпита, като 66 постигнаха отлични резултати. Шампион и на първата, и на втората част на обучението е 17-годишният участник в пролетната софтуерна академия Мартин Николов.

След като посветиха лятото си на C# и овладяха основите на програмния език, курсистите от Софтуерната академия продължават напред със следващото обучение в програмата – обектно-ориентирано програмиране. Те ще изучават принципите за работа с класове и обекти, както и концепции като абстракция, капсулация, наследяване и полиморфизъм. Подобно на всички останали курсове в Академията, и този акцентира върху практическото приложение на изучаваното и ще завърши с практически изпит.

Следващите издания на курсовете “C# - част 1“ и “C# - част 2“ ще започнат през есента с началото на новия сезон на Софтуерната академия. Те са отворени за всички, които проявяват интерес към програмирането. За присъствено обучение е необходимо да кандидатствате за цялата програма Софтуерна академия, а за онлайн е достатъчно само да се регистрирате на уебсайта ни. 

C Sharp Exam

Участниците в курса „C# - част 2“ решават задачите на финалния изпит от обучението

Всички снимки от изпитния ден по „C# - част 2“ може да разгледате на страницата на Академията на Телерик във Flikr.