Telerik Academy

Сподели тази страница

Актуални курсове

Разгледайте най-актуалното от протичащите в момента обучения в Академията на Телерик. Вижте снимки от награждаването със сертификати на шампионите от отделните курсове и се информирайте за старта на нови обучения.


Дистанционни обучения по програмиране, уеб дизайн и софтуерно инженерство

by User Not Found | авг 28, 2012

Два безплатни модула, подходящи за начинаещи, стартират онлайн през октомври 2012 г. Модулите “Програмиране” и “Уеб дизайн и UI технологии” обобщават всички курсове на Академията и дават възможност на участниците да се борят за сертификати с нарастваща тежест.

Всеки модул се състои от серия от курсове, завършващи с изпит. След преминаване на няколко допълващи се обучения, ще имате възможност да получите сертификат. Колкото повече курсове преминавате, толкова повече умения придобивате, както и се борите за сертификат с по-голяма тежест.

Курсове по програмиране

Ако се интересувате от досегашния ни курс “Основи на програмирането със C#”,  достатъчно е да се участвате в безплатния курс C# - част I и да преминете модула по програмиране. Хората, с опит в програмирането, могат да се включат от някой от следващите курсове.

Уеб дизайн и UI технологии

Ако проявявате интерес към обученията по ”Уеб дизайн с HTML5, CSS3 и JavaScript” (“Разработка на уеб Front-End приложения” и “Уеб програмиране от страна на клиента”) или “SEO оптимизация”, запишете курса по HTML, за да преминете през модула “Уеб дизайн и UI технологии”.

Всички напреднали могат да се включат директно в някой от следващите курсове.

Софтуерно инженерство и технологии

Ако сте избрали някой от курсовете: “Разработка на уеб приложения с ASP.NET”,”Разработка на софтуер в cloud среда”, “Курс Разработка на мобилни приложения”, “Разработка на уеб приложения с .NET Framework и ASP.NET”, обучението ви ще стартира с двата модула: “Програмиране” и “Уеб дизайн и UI технологии”  и ще продължи с модула “Софтуерно инженерство и технологии”.

Онлайн и присъствено участие в курсовете

Заради високия интерес към инициативата Telerik Academy и ограничения капацитет на залите, участниците ще могат да се включат в курсовете ни: като часто от Софтуерната академия на Телерик или онлайн – с регистрация.

Присъственото участие изисква от курсистите да посещават задължително и двете направления като част от програмата Telerik Software Academy и дава възможност за допълнително обучение  и кариерно развитие в Телерик. Научете повече за Софтуерната академия на Телерик.

Участниците в Софтуерната академия ще присъстват лично на лекциите (присъствията са част от оценката) и ще се борят за преминаване в следващото ниво (за напреднали), възможност за професионална специализация и кариерно развитие по специалността.

Желаещите трябва да кандидатстват, като подадат автобиография и мотивационно писмо на английски език и да преминат успешно входящ изпит по английски език, IQ тест и ИТ тест.

Онлайн участието ви дава възможност да се обучавате дистанционно посредством видео записи на лекциите. Всички онлайн курсисти, които се борят за сертификат, трябва да предават редовно своите домашни и да се явяват присъствено на изпити / защити на проекти.

Ако нито един от посочените варианти не е подходящ за вас, можете просто да следите нашите видео уроци и да се обучавате самостоятелно.