Telerik Academy

Сподели тази страница

Актуални курсове

Разгледайте най-актуалното от протичащите в момента обучения в Академията на Телерик. Вижте снимки от награждаването със сертификати на шампионите от отделните курсове и се информирайте за старта на нови обучения.


Безплатен Photoshop курс през лятото

by User Not Found | юли 05, 2012

Уроци по Photoshop за начинаещи стартират в Telerik Academy през лятото

Photoshop е сред най-разпространените продукти за професионална обработка на изображения, който се използва ежедневно от хиляди дизайнери, уеб програмисти и фотографи по целия свят.

Ето защо добавихме към палитрата от обучения на Telerik Academy интензивен курс по Photoshop. Курсът започва на 14.07.2012 от 10:00 часа и ще се провежда сяка събота (с изключение на 04.08 и 11.08) до септември 2012 в учебната зала на Академията - Enterprise.

Photoshop

За кого е подходящ курса по Photoshop?

Обучението е точно за вас, ако създавате сайтове, работите в сферата на дизайна или в маркетинг отдел и желаете да получите синтезирано най-важната информация за Photoshop и употребата му за уеб, печат и видео.
Курсът е подходящ и за всички фенове на Photoshop, които търсят кратко, но съдържателно обучение, за да научат тънкостите на програмата и да се възползват от дългогодишния опит на лектора - Николай Михайлов (аниматор, визуализатор и презентатор на Adobe продуктите за България).

Как да използваме Photoshop за уеб?

Започвайки от създаването на първоначалния layout, през нарязването на отделните елементи до създаването на модерен сайт – вие трябва да усвоите техниките за обработка на изображения и графики с Photoshop.

В рамките на курса ще изучите:

  • Ефекти, филтри и цветови корекции
  • Подготовка на снимки за уеб
  • Основи на почистването и ретуша
  • Специални ефекти и колаж
  • Уеб графики
  • Редакция на теми за популярни CMS системи като Wordpress, Joomla, Zen Cart и др.

Какво още ще научите по време на курса?

По време на обучението ще получите съвети как да: подготвите банер и да оформите своя следващ Newsletter, как да създавате флаери и брошури и да пишете сторибордове. Тези и още много полезни уроци по Photoshop ви очакват в летния курс.

Включете се в безплатните онлайн уроци по Photoshop за уеб, печат и видео онлайн.

Регистрирайте се още сега.