Telerik Academy

Сподели тази страница

Актуални курсове

Разгледайте най-актуалното от протичащите в момента обучения в Академията на Телерик. Вижте снимки от награждаването със сертификати на шампионите от отделните курсове и се информирайте за старта на нови обучения.


PHP уроци за напреднали

by User Not Found | дек 19, 2011

На 27.12.2011 Telerik School Academy стартира безплатно тридневно обучение по PHP в модерно оборудваната учебна зала „Enterprise“ – гр. София.

Уроците ще включват въведение в уеб технологиите, работа с изключения, контрол на изхода и най-добри практики за разработка на уеб приложения с PHP. Обучението е изключително подходящо за всички фенове на уеб програмирането с PHP, както и за начинаещи любителите. Лекторите Николай Костов и Радослав Георгиев ще предоставят задълбочени теоретични и практически съвети за разработката на уеб приложения, както и ще споделят интересни примери от своята практика.

За настоящите и бъдещи състезатели в олимпиадата по информационни технологии е предвидено и време за много детайлна подготовка. Ще разгледаме изискванията и критериите, които учениците трябва да покрият в категорията интернет приложения. Ще ви запознаем с примерни въпроси, които журито може да зададе при защита на вашите проекти, както и ще обърнем внимание на основните етапи от разработката на едно уеб приложение.

Не пропускайте възможността да научите 20-те най-важни фактора, които трябва да обмислите в началото на своя проект. Разберете как да гарантирате сигурността и бързодействието на своето уеб приложение. Научете как да направите своето приложения по-user  friendly и оптимизирано за търсачките.

Тази и още много полезна информация ще откриете в рамките на PHP срещата ни, част от Училищната академия на Телерик.

Необходима е предварителна регистрация за участие, като учениците сами покриват своите разходи по настаняване и пътуване.

Заповядайте на 27.12.2011 от 10:00 часа в зала „Enterprise“ – гр. София (ж.к. Младост, ул. „Александър Малинов 31“ в Сватбен мол „Булевард“). Лекциите ще продължат до 29.12.2011 (включително), а за учениците, които пътуват до София, сме осигурили настаняване в Парк хотел Москва на преференциални цени.

Очакваме ви!