Telerik Academy

Сподели тази страница

Актуални курсове

Разгледайте най-актуалното от протичащите в момента обучения в Академията на Телерик. Вижте снимки от награждаването със сертификати на шампионите от отделните курсове и се информирайте за старта на нови обучения.


Четири нови курса на Академията на Телерик започват през октомври 2011

by User Not Found | окт 13, 2011

Академията на Телерик стартира серия от безплатни обучения по практическа разработка на софтуер.

Софтуерна академия на Телерик

Академията предоставя безплатно, задълбочено обучение по програмиране за C# и .NET на студенти и начинаещи програмисти. Завършилите успешно Академията получават сертификат и професията „софтуерен инженер“.

Желаещите да участват трябва да изпратят по имейл CV и Cover Letter на английски език до 23.10.2011.

Уеб приложения с ASP.NET MVC – 26.10.2011

Курсът предоставя познания и умения, необходими на всеки желаещ да се занимава сериозно с уеб програмиране. Обучението включва: платформата .NET, ASP.NET MVC, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, както и основите на C#, SQL и Entity Framework. Курсът се провежда веднъж седмично (сряда от 18:00 до 21:00 часа) в рамките на 4 месеца.  За да посещавате безплатния курс, е достатъчно само да се регистрирате онлайн.

Уеб програмиране от страна на клиента – 22.10.2011

Курсът обхваща най-съвременните концепции, технологии и инструменти за разработка на HTML5 приложения с JavaScript и програмиране от страна на клиента, включвайки програмиране на JavaScript, ООП с JavaScript и др. Обучението се провежда веднъж седмично (събота от 10:00 до 14:00) за период от 4 месеца. Желаещите да участват трябва да изпратят по имейл до academy@telerik.com CV, Cover Letter на английски език и портфолио.

Разработка на мобилни приложения – 25.10.2011

Курсът „Разработка на мобилни приложения“  се състои от четири основни части, обхващащи платформите: Android, iOS / iPhone, Windows Phone 7, както и многоплатформена разработка на мобилни приложения. През първата част - „Многоплатформени мобилни приложения”, студентите ще изучават как да разработват съвременни мобилни проложения на PhoneGap. Обучението обхваща основите на HTML5, JavaScript и jQuery Mobile. Курсът се провежда веднъж седмично (вторник от 18:00 до 21:00 часа) в рамките на 4 месеца.  За да посещавате безплатния курс, е достатъчно само да се регистрирате онлайн.