Telerik Academy

Сподели тази страница

Актуални курсове

Разгледайте най-актуалното от протичащите в момента обучения в Академията на Телерик. Вижте снимки от награждаването със сертификати на шампионите от отделните курсове и се информирайте за старта на нови обучения.


Уеб приложения с ASP.NET MVC – начало 26 октомври 2011

by User Not Found | окт 07, 2011

Курсът ще стартира на 26 октомври 2011 г. в новата учебна зала на Академията и ще се води всяка седмица (в сряда) от 18:00 часа.

Както обикновено в Академията на Телерик се стараем да ви предоставяме знания и умения относно най-съвременните софтуерни технологии. Ето защо курсът „Разработка на уеб приложения с ASP.NET“ остана архивен и тази година стартираме с ново, актуализирано обучение – „Уеб приложения с ASP.NET MVC“.

 В рамките на следващите 3-4 месеца нашите опитни лектори ще ви запознаят с  основите на езика C#, платформата .NET Framework, базите данни, HTML5 и разработката на уеб приложения с ASP.NET MVC. Участниците в курса ще се научат как сами да построяват динамични ASP.NET MVC уеб приложения с бази от данни, базирани на SQL Server и ADO.NET Entity Framework.

Ако желаете да участвате в безплатния курс по уеб програмиране, е необходимо единствено да се регистрите онлайн и да посещавате курса редовно.

Всички регистрирали се за участие ще получат имейл с потвърждение няколко дни преди началото на курса.