Telerik Academy

Сподели тази страница

Актуални курсове

Разгледайте най-актуалното от протичащите в момента обучения в Академията на Телерик. Вижте снимки от награждаването със сертификати на шампионите от отделните курсове и се информирайте за старта на нови обучения.


Разработка на мобилни приложения - начало 25 октомври 2011

by User Not Found | окт 07, 2011

Академията на Телерик за софтуерни инженери стартира нов безплатен курс за студенти и младежи, които се интересуват от разработката на мобилни приложения. Курсът стартира на 25-ти октомври 2011 г. в новата учебна зала на Академията. 

Обучението има за цел да постави основите, необходими за разработка на приложения за мобилни телефони с платформите: Android, iOS, Windows Phone, както и многоплатформена разработка на мобилни проложения.

През първата си част - „Многоплатформени мобилни приложения”, курсът въвежда студентите в практическата разработка на съвременни мобилни приложения върху платформата PhoneGap. Лекциите обхващат основите на HTML5, JavaScript и jQuery Mobile.

Основният фокус на учебното съдържание е върху уеб технологиите и програмирането за мобилни устройства с HTML5 и JavaScript – започвайки от HTTP, HTML, CSS през основите на JavaScript, до самата разработка на многоплатформени мобилни прило­жения. Всички теми от курса са богато онагледени с примери и демонстрации на живо, включително с практическа сесия, в която се построява от нулата, стъпка по стъпка цялостно работещо мобилно приложение.

Ако желаете да участвате в обучението, е необходимо да се регистрите онлайн и да посещавате редовно курса. Всички регистрирали се за участие ще получат имейл с потвърждение няколко дни преди началаото на курса.

4 Comments

 1. 4 Miroslav Avramov 10 окт

  Здравейте,

  аз съм студент в ТУ факултет КСТ и се казвам Мирослав Аврамов. Искам да се запиша в курса "Разработване на мобилни приложения, но не ми се отваря онлаин регистрацията. Моля уведомете ме дали има друг начин за регистрация. Благодаря предварително.

  Поздрав Мирослав Аврамов

 2. 3 Martin 13 окт

  Здравейте ,

   От кога ще почне курса по разработване на мобилни приложения за Iphone.

   Поздрави Мартин

 3. 2 Peter Dimitrovov 31 окт

  Здравейте и от мен. Имам същия проблем с  online регистрацията - не се отваря линкът :(

 4. 1 Peter Dimitrovov 31 окт

  Опс, намерих линка за директна регистрация- http://academy.telerik.com/student-courses/mobile-development-course/registration