Telerik Academy

Сподели тази страница

Актуални курсове

Разгледайте най-актуалното от протичащите в момента обучения в Академията на Телерик. Вижте снимки от награждаването със сертификати на шампионите от отделните курсове и се информирайте за старта на нови обучения.


 • Отворен е приемът за професионалната ни програма с Java

  юли 23, 2018

  Стартира новият прием в професионалната програма за обучение на софтуерни специалисти – Telerik Academy Alpha с Java. От днес можете да подавате своите документи онлайн. Програмата ще започне през ноември и е с продължителност 6 месеца.

  Научете повече
 • Стартира приемът в професионалната програма Telerik Academy Alpha с JavaScript

  юни 06, 2018

  Отворен е приемът за Telerik Academy Alpha с JavaScript. Програмата за подготовка на софтуерни специалисти с JavaScript стартира на 20 август 2018 г. и е с продължителност 6 месеца. Крайният срок за кандидатстване е 20 юли. Непосредствено след него ще бъде открит приемът за Telerik Academy Alpha с Java, която започва на 8 октомври.

  Научете повече
 • Нови приеми в Професионалната програма на Телерик Академия

  май 09, 2018

  Предстоят два нови приема за Професионалната програма за обучение на софтуерни специалисти – Telerik Academy Alpha. Кандидатите ще могат да избират между технологиите .NET и JavaScript.

  Научете повече
 • 97% от възпитаниците ни се реализират в България

  апр 17, 2018

  Щастливи сме да споделим, че 97% от завършилите Професионалната Телерик Академия се реализират в България. Близо 70% започват работа в ИТ сектора до 2 месеца след края на програмата, а скоро след това и останалите. Почти всички оценяват високо стандарта си на живот в страната. Това сочи проучване сред курсисти, преминали успешно професионалните програми за подготовка на софтуерни специалисти на Телерик Академия.

  Научете повече
 • Какъв език за програмиране да изберете в началото на своето обучение?

  сеп 07, 2017

  Изборът на език за програмиране е първата стъпка към подготовката ви за кариерен старт в ИТ сектора. Важно и понякога нелеко решение, от което зависи как ще протече вашето обучение и кариерното ви развитие след това. Съществуват множество езици, платформи и технологии, между които да избирате, но тук ще се спрем на две професионални направления – уеб разработка с .NET и с JavaScript, за които има сериозно търсене на пазара на труда. Освен това уменията за тях можете да започнете да усвоявате още тази есен в Telerik Academy Alpha. Ето някои от ключовите характеристики и особености на направленията, с помощта на които да решите в коя посока да поемете.

  Научете повече
 • Telerik Academy Alpha стартира нов прием през октомври

  юни 28, 2017

  Следващият прием за Telerik Academy Alpha ще бъде през октомври. Освен това, хора без предишни знания по програмиране вече могат да кандидатстват за 6-месечната ни програма. За целта имате три месеца да се подготвят онлайн за успешното преминаване на входния изпит през октомври. Ако вече имате базови познания, можете директно да кандидатстват през есента. Научете какво предстои.

  Научете повече
 • Защо въвеждаме Telerik Academy Alpha

  юни 05, 2017

  С годините програмата на Софтурната Телерик Академия набъбна от 4-5 курса през 2009 г. до повече от 30 курса днес. В днешно време обаче само добри технически познания не са достатъчни. Компаниите имат нужда не просто от квалифицирани кадри – те търсят специалисти, които притежават и добри личностни качества. От друга страна, за някои от нашите курсисти 12 месеца без доходи е непосилна задача. За много от тях това е основна причина да отпаднат от програмата. За други – това е причина да не се включат в нея. В отговор на всички тези нужди и тенденции в края на м. юни пускаме Telerik Academy Alpha.

  Научете повече