Telerik Academy

Сподели тази страница

Най-актуалното от Телерик Академия

Прочетете последните новини около обученията и ИТ общността на Телерик Академия. Научете първи за новините ни инициативи и предстоящите събития и всичко, което вълнува нас и нашите курсисти. Тази категория включва всички новини за Телерик Академия.


Над 80 курсисти завършиха Софтуерната Телерик Академия

by Ina Dobrilova | апр 11, 2017

Дойде най-дългоочакваният ден за курсистите в Софтуерната Телерик Академия. На 7 април над 80 души завършиха 12-месечната ни програма за подготовка на софтуерни инженери и заслужено получиха своите сертификати. Те преминаха успешно средно 18 курса по софтуерно инженерство, 15 изпита и 8 проекта и показаха най-силна мотивация и отдаденост. Това е следващото поколение нинджи, което ще захрани ИТ индустрията с талант.

Завършилите курсисти представляват топ 10% от всички участници в програмата, стартирали обучението си при нас през април 2016 г. Те усвоиха в дълбочина основите на програмирането, запознаха се с най-новите софтуерни технологии и изградиха ценни умения за работа в екип. Участвайки в редица практически проекти, курсистите се докоснаха до динамиката и условията на реалната работна среда с конкретни задачи, отговорности и срокове.

През последния етап от Софтуерната Телерик Академия участниците имаха възможност да се специализират в направление „Разработка на софтуерни приложения“ или „Уеб Front-end разработка“. В тях курсистите се научиха да създават уеб приложения с ASP.NET MVC, както и мобилни приложения за Android и iOS, запознаха се с принципите на доброто потребителско преживяване и усвоиха тънкостите на уеб front-end разработката. В рамките на една година те постоянно надграждаха знанията и развиваха уменията си с помощта и всеотдайния труд на технологичните ни трейнъри.

Поздравяваме всички завършили курсисти за отличните резултати. Пожелаваме им да покажат и докажат всички знания и умения, за изграждането на които работиха толкова усилено цяла година.

Вижте видео и снимки от завършването на седми сезон на Софтуерната Телерик Академия.