Telerik Academy

Сподели тази страница

Най-актуалното от Телерик Академия

Прочетете последните новини около обученията и ИТ общността на Телерик Академия. Научете първи за новините ни инициативи и предстоящите събития и всичко, което вълнува нас и нашите курсисти. Тази категория включва всички новини за Телерик Академия.


Започна осмият сезон на Софтуерната Телерик Академия

by User Not Found | окт 12, 2016

С над 600 нови курсисти стартира осмото издание на безплатната ни инициатива за обучение на софтуерни инженери Софтуерна Телерик Академия. По време на 12-месечната програма курсистите ще се запознаят с най-новите софтуерни технологии и ще развият практически умения за успешна професионална реализация в ИТ сектора. Те ще се обучават присъствено в учебния център на Телерик Академия в София.

Telerik_Software_Academy_Opening

Вела Велкова, 23 г., е сред новоприетите курсисти. Тя няма опит в програмирането, отскоро учи компютърно и софтуерно инженерство в университета и вижда бъдещето си в тази индустрия. „Реших да кандидатствам в Софтуерната Телерик Академия заради положителните отзиви от мои успешни познати, които са се обучавали в инициативата. Очаквам компетентни преподаватели, интензивно и съвременно обучение по софтуерни технологии“, коментира Вела. 

„Имам малък начален опит в програмирането с JavaScript. Очаквам обучението да ми помогне да стана завършен програмист, да придобия знания, с които да бъда част от бъдещето на технологиите“, каза Мартин Йорданов, 23 г., който също е част от новия сезон.

Telerik_Software_Academy_Opening

Първите курсове от учебната програма на Софтуерната Телерик Академия  - „C# основи” и „HTML основи“ - вече започнаха. Освен участниците в инициативата, в тях в онлайн форма на обучение могат да се включат всички с интерес към софтуерната област. Двата курса са подходящи за начинаещи и пълните им видео лекции ще бъдат достъпни за свободно ползване. Курсистите, които преминат цялото обучение в Софтуерната Телерик Академия – без значение дали се обучават в присъствено или онлайн – ще получат сертификат от инициативата.