Telerik Academy

Сподели тази страница

Най-актуалното от Телерик Академия

Прочетете последните новини около обученията и ИТ общността на Телерик Академия. Научете първи за новините ни инициативи и предстоящите събития и всичко, което вълнува нас и нашите курсисти. Тази категория включва всички новини за Телерик Академия.


Стартира кандидатстването за осмия сезон на Софтуерната Телерик Академия

by User Not Found | сеп 07, 2016

Радваме се да обявим, че днес започва редовният прием за осмия сезон на Софтуерната Телерик Академия – безплатната ни образователна инициатива за обучение на софтуерни инженери. Всички желаещи да се включат трябва да подадат CV и мотивационно писмо на уебсайта на инициативата и да се явят на приемен изпит до 25 септември.

Как да кандидатствате
Приемният изпит включва въпроси по ИТ, IQ и английски език. Той ще се провежда на групи в учебния център на Телерик Академия в ж.к. „Младост“ в София от 9 до 27 септември 2016 г. Резултатите от класирането ще бъдат обявени след 5 октомври 2016 г. Новият сезон на Софтуерната Телерик Академия ще започне на 10 октомври 2016 г. Обучението е насочено към напълно начинаещи без предварителен опит в програмирането и дигиталните технологии, както и специалисти в начален етап на кариерата си. 

Telerik_Software_Academy

Какво ще научите в Софтуерната Телерик Академия
По време на обучението в Софтуерната Телерик Академия приетите курсисти ще се запознаят с най-новите софтуерни технологии, ще работят по практически проекти и ще развият умения за работа в екип и реална работна среда. В последните три месеца всеки курсист може да се специализира в направление по свой избор – „Разработка на уеб приложения“, „Разработка на мобилни приложения“, „Уеб front-end разработка“ и „Осигуряване качеството на софтуера и автоматизирано тестване“. 

Как да се обучавате онлайн
Освен присъствено Софтуерната Телерик Академия предлага и онлайн обучение. За него не се изисква кандидатстване, а само регистрация за курсовете от учебната програма. Всички участниците, които преминат успешно цялото обучение, независимо дали се обучават в присъствена или онлайн форма, ще получат сертификат.

Досега в Софтуерната Телерик Академия са се обучавали над 4700 човека присъствено. От тях близо 770 са завършили програмата със сертификат. Софтуерната Телерик Академия е част от безплатната образователна инициатива на Progress - Телерик Академия, която предлага курсове по програмиране за ученици и възрастни и богата библиотека от онлайн ресурси, използвана от над 30 000 човека.