Telerik Academy

Сподели тази страница

Най-актуалното от Телерик Академия

Прочетете последните новини около обученията и ИТ общността на Телерик Академия. Научете първи за новините ни инициативи и предстоящите събития и всичко, което вълнува нас и нашите курсисти. Тази категория включва всички новини за Телерик Академия.


50 курсисти със сертификати от Telerik Digital Academy

by User Not Found | авг 29, 2016

Регистрирайте се на сайта ни, за да получавате първи информация за новостите около инициативата

Само преди седмица участниците в първото издание на безплатния курс по дигитален маркетинг на Telerik Digital Academy, организиран и проведен в сътрудничество с Google, получиха сертификати за успешно завършване на инициативата. 

Най-вълнуващата част от обучението беше практическата работа по реални дигитални маркетинг проекти. В екипи по пет и с реални цели, бюджети и метрики, курсистите реализираха цялостни кампании – от планирането и изпълнението до измерването и оптимизирането. С какви емоции завършват курсистите инициативата, разберете от самите тях: 

Momchil_Lukanov„Благодаря на Телерик Академия, на Progress и Google. Telerik Digital Academy е най-добрата образователна инициатива по дигитален маркетинг, която някога се е случвала в България - с лектори и топ мениджъри от целия свят, 10 български компании, които се опитват да направят нещо значимо, и 50 умни млади хора.“ - Момчил Луканов

Theodora_Palikarska„Благодаря на всички в Телерик Академия за това, че ни показахте как се прави образование. На колегите от моя екип ще кажа - бяхте страхотни и ще ми липсвате.“ - Теодора ПаликарскаSilva_Dimitrova„Успях да комбинирам писането на дисертация с успешно завършване на курса по дигитален маркетинг на Telerik Digital Academy и Google. Повече от усилията, положени за сертификата, се гордея с факта, че създадохме нови приятелства с останалите колеги от моя екип. На раздяла с ... любов.“ - Силва Димитрова


Denitsa_Tyfekchieva„Препоръчвам курса на всички, които се интересуват от дигитален маркетинг.“ - Деница Тюфекчиева

 В първото издание на Telerik Digital Academy се включиха 50 курсисти и 10 компании. В рамките на няколко месеца участниците се запознаха с най-добрите практики за изграждане на онлайн присъствие на една марка. Те се научиха да навигират „пътешествието на клиента” в различните онлайн канали, да създават ангажиращо съдържание и да водят онлайн разговори. 

Ако се интересувате от Telerik Digital Academy, не пропускайте да се регистрирате на нашия уебсайт, за да получавате информация за новостите около инициативата.

Прочетете още:
Telerik Digital Academy предоставя систематизирано и практическо обучение по дигитален маркетинг
Опитът и запознанствата от Telerik Digital Academy са основа за успешна маркетинг кариера
Запознайте се с FindMeCure – една от партниращите компании в Telerik Digital Academy
Какво научиха участниците в Telerik Digital Academy досега
50 курсисти и 10 компании ще участват в Telerik Digital Academy
Как да кандидатствате за Telerik Digital Academy
Telerik Digital Academy стартира с курс по дигитален маркетинг в сътрудничество с Google